Search
Now showing items 1-10 of 67
Communities or Collections matching your query
Research Reports [65]
รายงานการวิจัย
Research Project [0]
ปริญญานิพนธ์ (อนุญาตเฉพาะผู้ที่เข้าสู่ระบบเท่านั้น)
Items matching your query
ความเป็นไปได้ในการผลิตคั่งคลิ้งบรรจุกระป๋อง
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2011)
การสร้างอัตลักษณ์อาหารพื้นถิ่นและกลไกส่งเสริมการท่องเที่ยวชุมชนอำเภอฉวาง จังหวัด นครศรีธรรมราชIdentification of Local Food and Tourism Promotion Mechanism in Chawang District Nakhon Sri Thammarat
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2020)
การผลิตหัวเชื้อผสมแลคติกแอซิดแบคทีเรียสำหรับการหมักใบและทางปาล์มเพื่อเป็นอาหารสัตว์เคี้ยวเอื้องทางเลือกใหม่สำหรับโคพื้นเมืองMicrobial Inoculants Production for Fermentation of Oil – Palm Leaf and Fronds as Alternative Feeds for Thai Native Cattle
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
ผลการเสริมแคปซูล Lactobacillus sp. ขนาดเล็กในอาหารกุ้งเพื่อเพิ่มภูมิต้านทานโรคของกุ้งกุลาดำและยับยั้งเชื้อ Vibrio parahaemolyticusEffects of Supplements Alginate-Microencapsulated Lactobacillus spp. in Shrimp Diets on Enhancement Immune Response of Penaeus monodon Protection Against Vibrio parahaemolyticus
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การสร้างอัตลักษณ์อาหารพื้นถิ่นและกลไกส่งเสริมการท่องเที่ยวชุมชนอำเภอฉวาง จังหวัด นครศรีธรรมราชIdentification of Local Food and Tourism Promotion Mechanism in Chawang District Nakhon Sri Thammarat
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2020)
สภาวะที่เหมาะสมของการผลิตอาหารขบเคี้ยวจากแป้งข้าวกล้องพื้นเมืองภาคใต้ด้วยเครื่องอัดรีดสกรูคู่Optimum productionof snack food from indigenous brown rice flour of southern of Thailand with twin screw extruder
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
ศักยภาพของสารสกัดจากใบมะม่วงหิมพานต์ต่อการยืดอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์Potential use of young cashew (Anacardium occidentale L.) leaves extract on prolong shelf - life of meat product
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การศึกษาการผลิตแหนมเห็ดนางฟ้าและคุณประโยชน์ด้านต่าง ๆ จากแหนมเห็ดThe Study of Fermented Mushroom (Pleurotus sajor-caju) Production and their Properties
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)