• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-6 of 6

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

สภาวะที่เหมาะสมของการผลิตอาหารขบเคี้ยวจากแป้งข้าวกล้องพื้นเมืองภาคใต้ด้วยเครื่องอัดรีดสกรูคู่Optimum productionof snack food from indigenous brown rice flour of southern of Thailand with twin screw extruder 

Supasit Chooklin | สุภาษิต ชูกลิ่น; Pakamart Purinthrapibal | ผกามาส ปุรินทราภิบาล; Teerapong Muadsri | ธีระพงค์ หมวดศรี (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
Thumbnail

การศึกษาคุณภาพของไอศกรีมเสริมด้วยเยื่อหุ้มเมล็ดฟักข้าวStudy to the Quality of the Ice-cream Supplemented with the Aril of Gac Fruit (Momordica cochinchinensis (Lour.)Spreng.) 

Pakamart Purinthrapibal | ผกามาส ปุรินทราภิบาล; Thip Boonlum | ทิพย์ บุญล้ำ; Supasit Chooklin | สุภาษิต ชูกลิ่น; Rungtip Jutamongkol | รุ่งทิพย์ จูฑะมงคล; Doungdeuan Songrit | ดวงเดือน สงฤทธิ์; Chalin Bunyadach | ชรินทร์ บุญยะเดช; Teerapong Muadsri | ธีระพงค์ หมวดศรี; Teerawat Suksai | ธีระวัฒน์ สุขใส; Tiraporn Panchan | ถิรพร ปานชัน; Phisradee Phutthakhun | พิศรดี พุทธคุณ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
Thumbnail

เครื่องดื่มชามังคุดเสริมน้ำข้าวเจ้าRice - Mangosteen - Tea Beverage 

Pakamart Purinthrapibal | ผกามาส ปุรินทราภิบาล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2006)
Thumbnail

เนื้อแผ่นปรุงรสเสริมเส้นใยสับปะรดSeasoning - Pine - Beef - Sheet 

Pakamart Purinthrapibal | ผกามาส ปุรินทราภิบาล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2007)
การศึกษากรรมวิธีการผลิตเนื้อแผ่นปรุงรสเสริมเส้นใยสับปะรด พบว่า สูตรที่เหมาะสมที่สุด คือ ข้าวสุก 50 กรัม, เนื้อวัวสุก 50 กรัม, ตะไคร้หั่น 50 กรัม, แป้งมัน 15 กรัม, สับปะรด 31 กรัม, น้ำตาลทราย 0.5 กรัม และเกลือ 0.5 กรัม ...
Thumbnail

การเปรียบเทียบคุณภาพไก่แหนมที่มีการใช้ จำปะดะ สละ และลองกองเป็นแหล่งคาร์โบไฮเดรต 

Pakamart Purinthrapibal | ผกามาส ปุรินทราภิบาล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2007)
Thumbnail

การศึกษาสภาวะที่เหมาะสมต่อการผลิตน้ำฟักทองพร้อมดื่ม 

Pakamart Purinthrapibal | ผกามาส ปุรินทราภิบาล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2009)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

Author
Pakamart Purinthrapibal | ผกามาส ปุรินทราภิบาล (6)
Supasit Chooklin | สุภาษิต ชูกลิ่น (2)Teerapong Muadsri | ธีระพงค์ หมวดศรี (2)Chalin Bunyadach | ชรินทร์ บุญยะเดช (1)Doungdeuan Songrit | ดวงเดือน สงฤทธิ์ (1)Phisradee Phutthakhun | พิศรดี พุทธคุณ (1)Rungtip Jutamongkol | รุ่งทิพย์ จูฑะมงคล (1)Teerawat Suksai | ธีระวัฒน์ สุขใส (1)Thip Boonlum | ทิพย์ บุญล้ำ (1)Tiraporn Panchan | ถิรพร ปานชัน (1)Subjectการผลิตเครื่องดื่ม (2)เครื่องดื่ม (2)การผลิตน้ำฟักทอง (1)การแช่เยือกแข็ง (1)ขนมขบเคี้ยว (1)ข้าว (1)ข้าวกล้อง (1)คาร์โบไฮเดรต (1)จำปะดะ (1)ชา (1)... View MoreDate Issued2010 - 2019 (2)2006 - 2009 (4)Has File(s)Yes (6)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV