• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • สาขานวัตกรรมอาหารและการจัดการ
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • สาขานวัตกรรมอาหารและการจัดการ
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ผลการเสริมแคปซูล Lactobacillus sp. ขนาดเล็กในอาหารกุ้งเพื่อเพิ่มภูมิต้านทานโรคของกุ้งกุลาดำและยับยั้งเชื้อ Vibrio parahaemolyticus

Effects of Supplements Alginate-Microencapsulated Lactobacillus spp. in Shrimp Diets on Enhancement Immune Response of Penaeus monodon Protection Against Vibrio parahaemolyticus

Thumbnail
View/Open
Full Text (21.77Mb)
Date
2017
Author
Narongchai Chupoon | ณรงค์ชัย ชูพูล
Nomchit Kaewthai Andrei | น้อมจิตต์ แก้วไทย อันเดร
Sirinat Srionnual | ศิรินาถ ศรีอ่อนนวล
Thanikan Thorasin | ธณิกานต์ ธรสินธุ์
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2469
Collections
  • Research Reports [65]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV