• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • สาขานวัตกรรมอาหารและการจัดการ
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • สาขานวัตกรรมอาหารและการจัดการ
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

สภาวะที่เหมาะสมของการผลิตอาหารขบเคี้ยวจากแป้งข้าวกล้องพื้นเมืองภาคใต้ด้วยเครื่องอัดรีดสกรูคู่

Optimum productionof snack food from indigenous brown rice flour of southern of Thailand with twin screw extruder

Thumbnail
View/Open
Full Text (17.37Mb)
Date
2019
Author
Supasit Chooklin | สุภาษิต ชูกลิ่น
Pakamart Purinthrapibal | ผกามาส ปุรินทราภิบาล
Teerapong Muadsri | ธีระพงค์ หมวดศรี
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2467
Collections
  • Research Reports [65]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV