• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 42

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

ความเป็นไปได้ในการผลิตคั่งคลิ้งบรรจุกระป๋อง 

Jareeporn Chuajedton | จรีพร เชื้อเจ็ดตน; Poonsub In-Sang | พูลทรัพย์ อินทร์สังข์; Doungdeuan Songrit | ดวงเดือน สงฤทธิ์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2011)
Thumbnail

การผลิตหัวเชื้อผสมแลคติกแอซิดแบคทีเรียสำหรับการหมักใบและทางปาล์มเพื่อเป็นอาหารสัตว์เคี้ยวเอื้องทางเลือกใหม่สำหรับโคพื้นเมืองMicrobial Inoculants Production for Fermentation of Oil – Palm Leaf and Fronds as Alternative Feeds for Thai Native Cattle 

Narongchai Chupoon | ณรงค์ชัย ชูพูล; Nomchit Kaewthai Andrei | น้อมจิตต์ แก้วไทย อันเดร; Sirinat Srionnual | ศิรินาถ ศรีอ่อนนวล; Teerapong Muadsri | ธีระพงค์ หมวดศรี (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
Thumbnail

ผลการเสริมแคปซูล Lactobacillus sp. ขนาดเล็กในอาหารกุ้งเพื่อเพิ่มภูมิต้านทานโรคของกุ้งกุลาดำและยับยั้งเชื้อ Vibrio parahaemolyticusEffects of Supplements Alginate-Microencapsulated Lactobacillus spp. in Shrimp Diets on Enhancement Immune Response of Penaeus monodon Protection Against Vibrio parahaemolyticus 

Narongchai Chupoon | ณรงค์ชัย ชูพูล; Nomchit Kaewthai Andrei | น้อมจิตต์ แก้วไทย อันเดร; Sirinat Srionnual | ศิรินาถ ศรีอ่อนนวล; Thanikan Thorasin | ธณิกานต์ ธรสินธุ์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

สภาวะที่เหมาะสมของการผลิตอาหารขบเคี้ยวจากแป้งข้าวกล้องพื้นเมืองภาคใต้ด้วยเครื่องอัดรีดสกรูคู่Optimum productionof snack food from indigenous brown rice flour of southern of Thailand with twin screw extruder 

Supasit Chooklin | สุภาษิต ชูกลิ่น; Pakamart Purinthrapibal | ผกามาส ปุรินทราภิบาล; Teerapong Muadsri | ธีระพงค์ หมวดศรี (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
Thumbnail

ศักยภาพของสารสกัดจากใบมะม่วงหิมพานต์ต่อการยืดอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์Potential use of young cashew (Anacardium occidentale L.) leaves extract on prolong shelf - life of meat product 

Supasit Chooklin | สุภาษิต ชูกลิ่น (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

การศึกษาการผลิตแหนมเห็ดนางฟ้าและคุณประโยชน์ด้านต่าง ๆ จากแหนมเห็ดThe Study of Fermented Mushroom (Pleurotus sajor-caju) Production and their Properties 

Thanikan Thorasin | ธณิกานต์ ธรสินธุ์; Saowanee Chaiphat | เสาวณีย์ ชัยเพชร; Sirinat Srionnual | ศิรินาถ ศรีอ่อนนวล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
Thumbnail

ฤทธิ์ต้านแบคทีเรียก่อโรคในอาหารของสารสกัดดาหลา (Etlingera elatior L.)Antibacterial activity against foodborne pathogens of torch ginger (Etlingera elatior L.) Extract 

Saichai Kaew-On | สายใจ แก้วอ่อน (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
Thumbnail

การใช้ประโยชน์จากเห็ดนางฟ้าทางอุตสาหกรรมเกษตรแบบบูรณาการไร้ของเหลือทิ้งUtilization of Pleurotus sajor-caju on the agricultural industry integrated to zero waste 

Saowanee Chaiphat | เสาวณีย์ ชัยเพชร (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
Thumbnail

การศึกษาคุณภาพของไอศกรีมเสริมด้วยเยื่อหุ้มเมล็ดฟักข้าวStudy to the Quality of the Ice-cream Supplemented with the Aril of Gac Fruit (Momordica cochinchinensis (Lour.)Spreng.) 

Pakamart Purinthrapibal | ผกามาส ปุรินทราภิบาล; Thip Boonlum | ทิพย์ บุญล้ำ; Supasit Chooklin | สุภาษิต ชูกลิ่น; Rungtip Jutamongkol | รุ่งทิพย์ จูฑะมงคล; Doungdeuan Songrit | ดวงเดือน สงฤทธิ์; Chalin Bunyadach | ชรินทร์ บุญยะเดช; Teerapong Muadsri | ธีระพงค์ หมวดศรี; Teerawat Suksai | ธีระวัฒน์ สุขใส; Tiraporn Panchan | ถิรพร ปานชัน; Phisradee Phutthakhun | พิศรดี พุทธคุณ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
Thumbnail

สภาวะที่เหมาะสมของการสกัดด้วยอัลตร้าซาวด์เสริมและศักยภาพการต้านอนุมูลอิสระของสารประกอบฟีนอลิกจากผักพื้นบ้านภาคใต้ของไทยOptimization of ultrasound-assisted extraction and antioxidative potential of phenolic compound from indigeneous vegetables in the southern of Thailand 

Supasit Chooklin | สุภาษิต ชูกลิ่น (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • . . .
  • 5

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorNarongchai Chupoon | ณรงค์ชัย ชูพูล (8)Doungdeuan Songrit | ดวงเดือน สงฤทธิ์ (5)Sriubol Thongpradistha | ศรีอุบล ทองประดิษฐ์ (5)Supasit Chooklin | สุภาษิต ชูกลิ่น (5)Sirinat Srionnual | ศิรินาถ ศรีอ่อนนวล (4)Teerapong Muadsri | ธีระพงค์ หมวดศรี (4)Thanikan Thorasin | ธณิกานต์ ธรสินธุ์ (4)Chamaiporn Pangmark | ชไมพร เพ็งมาก (3)Jareeporn Chuajedton | จรีพร เชื้อเจ็ดตน (3)Kittipoom Suppalakpanya | กิตติภูมิ ศุภลักษณ์ปัญญา (3)... View MoreSubjectน้ำตาลจาก (4)ปุ๋ยอินทรีย์ (4)เห็ดนางฟ้า (4)การแปรรูปอาหาร (3)ปาล์มน้ำมัน (3)เมล็ดในมะม่วง (3)การต้านอนุมูลอิสระ (2)การต้านออกซิเดชัน (2)การถนอมอาหาร (2)ขนมไทย (2)... View MoreDate Issued2015 (7)2010 (5)2017 (5)2011 (4)2013 (4)2014 (4)2016 (4)2018 (4)2019 (3)2012 (2)Has File(s)Yes (42)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV