Search
Now showing items 1-6 of 6
ความเป็นไปได้ในการผลิตคั่งคลิ้งบรรจุกระป๋อง
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2011)
การศึกษาคุณภาพของไอศกรีมเสริมด้วยเยื่อหุ้มเมล็ดฟักข้าวStudy to the Quality of the Ice-cream Supplemented with the Aril of Gac Fruit (Momordica cochinchinensis (Lour.)Spreng.)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
การพัฒนากระบวนการผลิตน้ำตาลจากต้นจาก (Nypa fruticans)Process Development of Sugar Production from Nipa Palm (Nypa fruticans)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
การใช้ประโยชน์จากสารประกอบฟีนอลิกจากข่าลิงและขมิ้นชัน เป็นสารต้านออกซิเดชันในผลิตภัณฑ์เนื้อไก่Utilization of Phenolic Compound from Alpinia conchigera Griff. and Curcuma longa L. as antioxidation in Chicken Meat Products
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การใช้น้ำตาลจากในอาหารและขนมอบUtilization of Nipa Palm (Nypa fruticans) Sugar in Thai Food and Bakery
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
การศึกษากรรมวิธีการผลิตไซรัปจำปาดะและการใช้ประโยชน์Jampada (Artocarpus champedem) Syrup Processing and its Product Utiliy
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2009)