• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-6 of 6

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

ความเป็นไปได้ในการผลิตคั่งคลิ้งบรรจุกระป๋อง 

Jareeporn Chuajedton | จรีพร เชื้อเจ็ดตน; Poonsub In-Sang | พูลทรัพย์ อินทร์สังข์; Doungdeuan Songrit | ดวงเดือน สงฤทธิ์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2011)
Thumbnail

การศึกษาคุณภาพของไอศกรีมเสริมด้วยเยื่อหุ้มเมล็ดฟักข้าวStudy to the Quality of the Ice-cream Supplemented with the Aril of Gac Fruit (Momordica cochinchinensis (Lour.)Spreng.) 

Pakamart Purinthrapibal | ผกามาส ปุรินทราภิบาล; Thip Boonlum | ทิพย์ บุญล้ำ; Supasit Chooklin | สุภาษิต ชูกลิ่น; Rungtip Jutamongkol | รุ่งทิพย์ จูฑะมงคล; Doungdeuan Songrit | ดวงเดือน สงฤทธิ์; Chalin Bunyadach | ชรินทร์ บุญยะเดช; Teerapong Muadsri | ธีระพงค์ หมวดศรี; Teerawat Suksai | ธีระวัฒน์ สุขใส; Tiraporn Panchan | ถิรพร ปานชัน; Phisradee Phutthakhun | พิศรดี พุทธคุณ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
Thumbnail

การพัฒนากระบวนการผลิตน้ำตาลจากต้นจาก (Nypa fruticans)Process Development of Sugar Production from Nipa Palm (Nypa fruticans) 

Doungdeuan Songrit | ดวงเดือน สงฤทธิ์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
Thumbnail

การใช้ประโยชน์จากสารประกอบฟีนอลิกจากข่าลิงและขมิ้นชัน เป็นสารต้านออกซิเดชันในผลิตภัณฑ์เนื้อไก่Utilization of Phenolic Compound from Alpinia conchigera Griff. and Curcuma longa L. as antioxidation in Chicken Meat Products 

Jareeporn Chuajedton | จรีพร เชื้อเจ็ดตน; Keatisak Soisuwan | เกียรติศักดิ์ สร้อยสุวรรณ; Doungdeuan Songrit | ดวงเดือน สงฤทธิ์; Weerapong Chiansong | วีรพงศ์ เชียรสงค์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

การใช้น้ำตาลจากในอาหารและขนมอบUtilization of Nipa Palm (Nypa fruticans) Sugar in Thai Food and Bakery 

Poonsub Insung | พูลทรัพย์ อินทร์สังข์; Doungdeuan Songrit | ดวงเดือน สงฤทธิ์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
Thumbnail

การศึกษากรรมวิธีการผลิตไซรัปจำปาดะและการใช้ประโยชน์Jampada (Artocarpus champedem) Syrup Processing and its Product Utiliy 

Doungdeuan Songrit | ดวงเดือน สงฤทธิ์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2009)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

Author
Doungdeuan Songrit | ดวงเดือน สงฤทธิ์ (6)
Jareeporn Chuajedton | จรีพร เชื้อเจ็ดตน (2)Chalin Bunyadach | ชรินทร์ บุญยะเดช (1)Keatisak Soisuwan | เกียรติศักดิ์ สร้อยสุวรรณ (1)Pakamart Purinthrapibal | ผกามาส ปุรินทราภิบาล (1)Phisradee Phutthakhun | พิศรดี พุทธคุณ (1)Poonsub In-Sang | พูลทรัพย์ อินทร์สังข์ (1)Poonsub Insung | พูลทรัพย์ อินทร์สังข์ (1)Rungtip Jutamongkol | รุ่งทิพย์ จูฑะมงคล (1)Supasit Chooklin | สุภาษิต ชูกลิ่น (1)... View MoreSubjectน้ำตาลจาก (2)กรรมวิธีการผลิต (1)กระบวนการผลิต (1)การผลิต (1)การพัฒนากระบวนการผลิต (1)การสกัด (1)การแปรรูปอาหาร (1)การใช้ประโยชน์ (1)ขนมอบ (1)ขมิ้นชัน (1)... View MoreDate Issued2015 (2)2009 (1)2011 (1)2016 (1)2017 (1)Has File(s)Yes (6)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV