Search
Now showing items 1-3 of 3
ความหลากหลายของชนิด คุณค่าทางโภชนาการ และการใช้ประโยชน์ของผักพื้นบ้านบางชนิดซึ่งนิยมใช้ประกอบในอาหารแบบดั้งเดิมของคนในภาคใต้ของไทยThe diversity of species, nutritional content and the utilization of some indigenous vegetables used for conventional food in the south of Thailand
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2009)
การศึกษากรรมวิธีการผลิตไซรัปจำปาดะและการใช้ประโยชน์Jampada (Artocarpus champedem) Syrup Processing and its Product Utiliy
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2009)
การใช้ประโยชน์เมล็ดในมะม่วงในด้านอาหารApplying of Mango Seed Kernel in Food Field
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)