Search
Now showing items 1-3 of 3
การผลิตหัวเชื้อผสมแลคติกแอซิดแบคทีเรียสำหรับการหมักใบและทางปาล์มเพื่อเป็นอาหารสัตว์เคี้ยวเอื้องทางเลือกใหม่สำหรับโคพื้นเมืองMicrobial Inoculants Production for Fermentation of Oil – Palm Leaf and Fronds as Alternative Feeds for Thai Native Cattle
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
สภาวะที่เหมาะสมของการผลิตอาหารขบเคี้ยวจากแป้งข้าวกล้องพื้นเมืองภาคใต้ด้วยเครื่องอัดรีดสกรูคู่Optimum productionof snack food from indigenous brown rice flour of southern of Thailand with twin screw extruder
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
การแปรรูปอาหารจีนท้องถิ่นในเชิงพาณิชย์: กรณีศึกษาอาหารจีนท้องถิ่นในจังหวัดตรังProcessing Typical Chinese food for commercial benefit:TypicalChinese food in Trang ProvinceCase study
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)