Search
Now showing items 1-4 of 4
การผลิตหัวเชื้อผสมแลคติกแอซิดแบคทีเรียสำหรับการหมักใบและทางปาล์มเพื่อเป็นอาหารสัตว์เคี้ยวเอื้องทางเลือกใหม่สำหรับโคพื้นเมืองMicrobial Inoculants Production for Fermentation of Oil – Palm Leaf and Fronds as Alternative Feeds for Thai Native Cattle
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
สภาวะที่เหมาะสมของการผลิตอาหารขบเคี้ยวจากแป้งข้าวกล้องพื้นเมืองภาคใต้ด้วยเครื่องอัดรีดสกรูคู่Optimum productionof snack food from indigenous brown rice flour of southern of Thailand with twin screw extruder
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
การศึกษาคุณภาพของไอศกรีมเสริมด้วยเยื่อหุ้มเมล็ดฟักข้าวStudy to the Quality of the Ice-cream Supplemented with the Aril of Gac Fruit (Momordica cochinchinensis (Lour.)Spreng.)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
การผลิตปุ๋ยอินทรีย์ที่มีคุณภาพจากก้อนเห็ดนางฟ้าเหลือทิ้งProduction of Quality Organic Fertilizer from Sajor-caju Mushroom (Pleurotus sajor-caju) Waste
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)