การพัฒนาคุณภาพผลิตภัณฑ์และยืดอายุการเก็บรักษาเครื่องแกงปักต์ใต้ เพื่อยกระดับมาตรฐานผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรมท้องถิ่น : กรณีศึกษา เคื่องแกงคั่วกลิ้งและเครื่องแกงส้ม
Products Quality development and shelf life extension of Southern Curry Paste for improvement of Local Industry Product Standard : Case study of Roast Curry Paste and Sour Curry paste
View/ Open
Date
2008Author
Chompunooch Somaree | ชมพูนุช โสมาลีย์
Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช
Thawean Wittaya | เถวียน วิทยา
Supen Doungthong | สุเพ็ญ ด้วงทอง
Metadata
Show full item recordCollections
- Research Reports [130]