Show simple item record

Products Quality development and shelf life extension of Southern Curry Paste for improvement of Local Industry Product Standard : Case study of Roast Curry Paste and Sour Curry paste

dc.contributor.authorChompunooch Somaree | ชมพูนุช โสมาลีย์​en_US
dc.contributor.authorSupraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดชen_US
dc.contributor.authorThawean Wittaya | เถวียน วิทยาen_US
dc.contributor.authorSupen Doungthong | สุเพ็ญ ด้วงทองen_US
dc.date.accessioned2020-07-09T07:19:56Z
dc.date.available2020-07-09T07:19:56Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/705
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectคุณภาพผลิตภัณฑ์en_US
dc.subjectการถนอมอาหารen_US
dc.subjectเครื่องแกงปักษ์ใต้en_US
dc.subjectอุตสาหกรรมท้องถิ่นen_US
dc.subjectSouthern Curry Pasteen_US
dc.titleการพัฒนาคุณภาพผลิตภัณฑ์และยืดอายุการเก็บรักษาเครื่องแกงปักต์ใต้ เพื่อยกระดับมาตรฐานผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรมท้องถิ่น : กรณีศึกษา เคื่องแกงคั่วกลิ้งและเครื่องแกงส้มen_US
dc.titleProducts Quality development and shelf life extension of Southern Curry Paste for improvement of Local Industry Product Standard : Case study of Roast Curry Paste and Sour Curry pasteen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record