• ไทย
    • English
  • ไทย 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาศึกษาทั่วไป
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาศึกษาทั่วไป
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

การพัฒนาผลิตภัณฑ์ผงโรยข้าว (ฟูริคาเกะ) จากหนังปลากะพงขาวทอดกรอบ

Product Development of Rice Seasoning (Furikake) from Crispy Fried Seabass (Lates calcarifer) Skin

Thumbnail
View/Open
FullText (8.887Mb)
Date
2019
Author
Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห
Donrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์
Natta Kachenpukdee | นัฎฐา คเชนทร์ภักดี
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3830
Collections
  • Research Reports [130]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV