Show simple item record

Product Development of Rice Seasoning (Furikake) from Crispy Fried Seabass (Lates calcarifer) Skin

dc.contributor.authorNopparat Mahae | นพรัตน์ มะเหen_US
dc.contributor.authorDonrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์en_US
dc.contributor.authorNatta Kachenpukdee | นัฎฐา คเชนทร์ภักดีen_US
dc.date.accessioned2022-07-26T05:27:12Z
dc.date.available2022-07-26T05:27:12Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3830
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์en_US
dc.subjectหนังปลากะพงขาวทอดกรอบen_US
dc.subjectฟูริคาเกะen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์ผงโรยข้าว (ฟูริคาเกะ) จากหนังปลากะพงขาวทอดกรอบen_US
dc.titleProduct Development of Rice Seasoning (Furikake) from Crispy Fried Seabass (Lates calcarifer) Skinen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record