• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 17

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

การใช้สมุนไพรในการควบคุมตัวอ่อนของแมลงวันบ้าน (Musca domestica Linnaeus) และยับยั้งแบคทีเรียที่ก่อโรคในระบบ ทางเดินอาหาร ในการพัฒนาคุณภาพผลิตภัณฑ์อาหารสัตว์น้าพื้นบ้านUses of Herbal Plants in the Control of House Fly Larva (Musca domestica Linnaeus) and Inhibition of Microbial for the Quality of Aquatic Food Products. 

Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต; Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช; Narit Taochan | นริศ ท้าวจันทร์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)
Thumbnail

การผลิตชีวมวลและสภาวะที่เหมาะสมในการสกัดสารสีแอสต้าแซนทีนของ Phaffia rhodozyma TISTR 5730 โดยใช้เครื่อง Supercritical Fluid Extraction ในน้ำทิ้งโรงงานผลิตขนมจีนเพื่อการประยุกต์ใช้ในอาหารสัตว์น้ำและผลิตภัณฑ์เวชสำอางBiomass production and optimal conditions for extracting pigments astaxanthin of Phaffia rhodozyma TISTR 5730 by Supercritical Fluid Extraction in wastewater to produce noodles. for applications in the aquaculture food and cosmetics 

Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต; Waigoon Rittirut | ไวกูณฐ์ ฤทธิรุฒม์; Doungporn Amornlerdpison | ดวงพร อมรเลิศพิศาล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
Thumbnail

การปรับปรุงคุณภาพปลาสีเสียดเค็มโดยใช้สารทดแทนเกลือ โซเดียมคลอไรด์ และการใช้ฟิล์มเคลือบผิวที่บริโภคได้และ การเพิ่มมูลค่าเป็นผลิตภัณฑ์พร้อมบริโภคImprovement of Salted Snapper Queen Fish Quality by Sodium Chloride Salt Replacement and Edible Coating Film and Value Added, Ready to Eat (RTE) Product 

Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช; Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
Thumbnail

ความชุกชุมของแพลงก์ตอนพืชและชนิดของแบคทีเรียกลุ่มโคลิฟอร์มที่พบในดิน น้ำ กุ้ง ในบ่อเลี้ยงกุ้งขาวแวนนาไม จังหวัดตรัง เพื่อพัฒนาระบบการเลี้ยงอย่างปลอดภัยPhytoplankton Abundance and Species Diversity of Coliform Bacteria from Pond Bottom, Soil, Water and Shrimp Meat of Pacific White Shrimp (Litopeneaus vanamei) Pond in Trang Province for Development of Shrimp Safety Culture 

Dumrong Lohalaksanadech | ดำรงค์ โลหะลักษณาเดช; Krisada Phramchuaim | กฤษฎา พราหมณ์ชูเอม; Porntep Wirachwong | พรเทพ วิรัชวงศ์; Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
Thumbnail

องค์ประกอบทางชีวเคมีและการใช้ประโยชน์จากสาหร่ายทะเลขนาดใหญ่ Caulerpa racemosa บริเวณชายฝั่งอันดามัน 

Somrak Rodjaroen | สมรักษ์ รอดเจริญ; Sunanta Khongsai | สุนันทา ข้องสาย; Patchara Pedpradab | พชร เพ็ชรประดับ; Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
Thumbnail

การประเมินการเปลี่ยนแปลงของแบคทีเรียที่เป็นตัวบ่งชี้คุณภาพน้ำที่มีผลกระทบต่อสัตว์น้ำเศรษฐกิจบริเวณชายฝั่งทะเลอันดามัน จังหวัดตรังAssessment of indicator bacteria change in coastal water of Andaman sea and impact on economic aquatic animals, Trang province 

Dumrong Lohalaksanadech | ดำรงค์ โลหะลักษณาเดช; Porntep Viratchawong | พรเทพ วิรัชวงศ์; Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต; Krisada Phramchuaim | กฤษฎา พราหมณ์ชูเอม (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
Thumbnail

การเปลี่ยนแปลงคุณภาพของไตปลาหมักในระหว่างกระบวนการหมักที่ลด ปริมาณเกลือโซเดียมคลอไรด์ร่วมกับกรดอินทรีย์และการพัฒนาเป็น ผลิตภัณฑ์ไตปลาพร้อมปรุงQuality Change of Taipla During Fermentation Period by Reducing Sodium Chloride Salt Content Incorporated Organic Acid and Ready to Cook Taipla Fermented Product Development 

Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช; Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต; Dumrong Lohalaksanadech | ดำรงค์ โลหะลักษณาเดช (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
Thumbnail

ผลของสารกันเสียจากธรรมชาติจากพืชสมุนไพรต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของกุ้งขาวแวนนาไมและเนื้อปลาแล่ในระหว่างการแช่เย็นEffect of natural preservative form herb extract on quality change of white shrimp and fish fillet 

Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช; Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต; Malinee Chinnanon | มาลินี ฉินนานนท์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
Thumbnail

การเปลี่ยนแปลงคุณภาพและความปลอดภัยของหอยตลับ (Meretrix meretrix) ตลอดห่วงโซ่การผลิตของจังหวัดตรังQuality Change and Food safety and Quality of Hard Clam (Meretrix meretrix) Supply Chain of Trang Province 

Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช; Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต; Malinee Chinnanon | มาลินี ฉินนานนท์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
Thumbnail

ศักยภาพการผลิตไบโอก๊าซจากน้ำเสียโรงงานผลิตเส้นขนมจีน ด้วยระบบแผ่นกันไม่ใช้อากาศThe Potential of Biogas Production from Fermented Rice Noodle Wastewater by Anaerobic Baffled Reactor (ABR) 

Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
  • 1
  • 2

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

Author
Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต (17)
Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช (4)Aneak Sawain | เอนก สาวะอินทร์ (3)Dumrong Lohalaksanadech | ดำรงค์ โลหะลักษณาเดช (3)Doungporn Amornlerdpison | ดวงพร อมรเลิศพิศาล (2)Krisada Phramchuaim | กฤษฎา พราหมณ์ชูเอม (2)Malinee Chinnanon | มาลินี ฉินนานนท์ (2)Manoch Khamcharoen | มาโนช ขำเจริญ (2)Preeda keirdsuk | ปรีดา เกิดสุข (2)Somrak Rodjaroen | สมรักษ์ รอดเจริญ (2)... View MoreSubjectชีวมวล (2)น้ำหมักชีวภาพ (2)น้ำเสีย (2)สมุนไพร (2)เส้นขนมจีน (2)โซเดียมคลอไรด์ (2)biological hazard (1)Biomass (1)Biomass production (1)chemical hazard (1)... View MoreDate Issued2016 (4)2018 (4)2015 (2)2021 (2)2012 (1)2013 (1)2017 (1)2019 (1)2020 (1)Has File(s)Yes (17)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV