• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาศึกษาทั่วไป
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาศึกษาทั่วไป
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

การเปลี่ยนแปลงคุณภาพของไตปลาหมักในระหว่างกระบวนการหมักที่ลด ปริมาณเกลือโซเดียมคลอไรด์ร่วมกับกรดอินทรีย์และการพัฒนาเป็น ผลิตภัณฑ์ไตปลาพร้อมปรุง

Quality Change of Taipla During Fermentation Period by Reducing Sodium Chloride Salt Content Incorporated Organic Acid and Ready to Cook Taipla Fermented Product Development

Thumbnail
View/Open
Full Text (1.256Mb)
Date
2019
Author
Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช
Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต
Dumrong Lohalaksanadech | ดำรงค์ โลหะลักษณาเดช
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2334
Collections
  • Research Reports [130]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV