Search
Now showing items 1-4 of 4
การผลิตชีวมวลและสภาวะที่เหมาะสมในการสกัดสารสีแอสต้าแซนทีนของ Phaffia rhodozyma TISTR 5730 โดยใช้เครื่อง Supercritical Fluid Extraction ในน้ำทิ้งโรงงานผลิตขนมจีนเพื่อการประยุกต์ใช้ในอาหารสัตว์น้ำและผลิตภัณฑ์เวชสำอางBiomass production and optimal conditions for extracting pigments astaxanthin of Phaffia rhodozyma TISTR 5730 by Supercritical Fluid Extraction in wastewater to produce noodles. for applications in the aquaculture food and cosmetics
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
การปรับปรุงคุณภาพปลาสีเสียดเค็มโดยใช้สารทดแทนเกลือ โซเดียมคลอไรด์ และการใช้ฟิล์มเคลือบผิวที่บริโภคได้และ การเพิ่มมูลค่าเป็นผลิตภัณฑ์พร้อมบริโภคImprovement of Salted Snapper Queen Fish Quality by Sodium Chloride Salt Replacement and Edible Coating Film and Value Added, Ready to Eat (RTE) Product
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
ความชุกชุมของแพลงก์ตอนพืชและชนิดของแบคทีเรียกลุ่มโคลิฟอร์มที่พบในดิน น้ำ กุ้ง ในบ่อเลี้ยงกุ้งขาวแวนนาไม จังหวัดตรัง เพื่อพัฒนาระบบการเลี้ยงอย่างปลอดภัยPhytoplankton Abundance and Species Diversity of Coliform Bacteria from Pond Bottom, Soil, Water and Shrimp Meat of Pacific White Shrimp (Litopeneaus vanamei) Pond in Trang Province for Development of Shrimp Safety Culture
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
แนวทางการประยุกต์ถังปฏิกรณ์ไร้อากาศแบบแผ่นกั้นและการวิเคราะห์การตัดสินใจแบบหลายหลักเกณฑ์สำหรับใช้ประโยชน์ การบำบัดน้ำเสียในโรงงานผลิตเส้นขนมจีนModified Anaerobic Baffled Reactor (MABR) Approach and Multi Criteria Decision Analysis (MCDA) for Utilization Wastewater Treatment in Fermented Rice Noodle Factory
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)