Search
Now showing items 1-4 of 4
การประเมินการเปลี่ยนแปลงของแบคทีเรียที่เป็นตัวบ่งชี้คุณภาพน้ำที่มีผลกระทบต่อสัตว์น้ำเศรษฐกิจบริเวณชายฝั่งทะเลอันดามัน จังหวัดตรังAssessment of indicator bacteria change in coastal water of Andaman sea and impact on economic aquatic animals, Trang province
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
ผลของสารกันเสียจากธรรมชาติจากพืชสมุนไพรต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของกุ้งขาวแวนนาไมและเนื้อปลาแล่ในระหว่างการแช่เย็นEffect of natural preservative form herb extract on quality change of white shrimp and fish fillet
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
การเปลี่ยนแปลงคุณภาพและความปลอดภัยของหอยตลับ (Meretrix meretrix) ตลอดห่วงโซ่การผลิตของจังหวัดตรังQuality Change and Food safety and Quality of Hard Clam (Meretrix meretrix) Supply Chain of Trang Province
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
การออกแบบกระบวนการรีไซเคิลเปลือกปูเพื่อผลิตปุ๋ยชีวภาพอัดเม็ดในระดับอุตสาหกรรมในครัวเรือนและวิสาหกิจชุมชนDesign of waste crab shell recycling process for biofertilizer pellets production in cottage industry and small and micro community enterprise (SMCE)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)