• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Technology
  • สาขาวิทยาศาสตร์
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Technology
  • สาขาวิทยาศาสตร์
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ผลของเวลาในการอบแห้งและการกลั่นต่อปริมาณน้ำมันหอมระเหยและปริมาณสารต้านอนุมูลอิสระจากว่านน้ำ

Effect of drying and distillation time on essential oil content and antioxidant compositions of sweet flag

Thumbnail
View/Open
Full Text (14.51Mb)
Full Text (14.51Mb)
Date
2018
Author
Suwanna Pholmai | สุวรรณา ผลใหม่
Thitikorn Chanwun | ฐิติกร จันทร์วุ่น
Siriwan Panmuang | ศิริวรรณ ปานเมือง
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3613
Collections
  • Research Reports [86]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV