• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Architecture
  • สาขาสถาปัตยกรรมและผังเมือง
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Architecture
  • สาขาสถาปัตยกรรมและผังเมือง
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

วัฒนธรรมด้านอาหารในประเพณีวันสารทเดือนสิบ สู่การออกแบบผลิตภัณฑ์ ของที่ระลึกเพื่อส่งเสริมการท่องเที่ยวเชิงวัฒนธรรม ลุ่มน้าทะเลสาบสงขลา

Food culture In the tradition of the tenth month (Sart Day) To the design of souvenir products To promote cultural tourism Songkhla Lake Basin.

Thumbnail
View/Open
Full Text (8.357Mb)
Date
2020
Author
Ngampetch Ampornwattanapong | งามเพชร อัมพรวัฒนพงศ์
Phitsanu Anucharn | พิษณุ อนุชาญ
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2287
Collections
  • Research Reports [70]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV