Show simple item record

Food culture In the tradition of the tenth month (Sart Day) To the design of souvenir products To promote cultural tourism Songkhla Lake Basin.

dc.contributor.authorNgampetch Ampornwattanapong | งามเพชร อัมพรวัฒนพงศ์en_US
dc.contributor.authorPhitsanu Anucharn | พิษณุ อนุชาญen_US
dc.date.accessioned2021-03-25T03:52:07Z
dc.date.available2021-03-25T03:52:07Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2287
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ของที่ระลึกen_US
dc.subjectวัฒนธรรมอาหารen_US
dc.subjectประเพณีสารทเดือนสิบen_US
dc.subjectการท่องเที่ยวเชิงวัฒนธรรมen_US
dc.subjectทะเลสาบสงขลาen_US
dc.titleวัฒนธรรมด้านอาหารในประเพณีวันสารทเดือนสิบ สู่การออกแบบผลิตภัณฑ์ ของที่ระลึกเพื่อส่งเสริมการท่องเที่ยวเชิงวัฒนธรรม ลุ่มน้าทะเลสาบสงขลาen_US
dc.titleFood culture In the tradition of the tenth month (Sart Day) To the design of souvenir products To promote cultural tourism Songkhla Lake Basin.en_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record