Show simple item record

Utilization of fermented soybean meal by fungi Aspergillus niger in formulated diets on growth performances, haematological parameters and total antioxidant capacity in Asian seabass (Lates calcarifer Bloch, 1970)

dc.contributor.authorWorawut Koedprang | วรวุฒิ เกิดปรางen_US
dc.contributor.authorUton Charoendat | อุทร เจริญเดชen_US
dc.date.accessioned2021-01-15T08:47:37Z
dc.date.available2021-01-15T08:47:37Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2018
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectเชื้อราท้องถิ่นen_US
dc.subjectถั่วเหลืองป่นหมักen_US
dc.subjectปลากะพงขาวen_US
dc.subjectอนุมูลอิสระen_US
dc.titleการใช้ถั่วเหลืองหมักด้วยเชื้อรา Aspergillus niger ในอาหารผสมต่อการเจริญเติบโต ค่าโลหิตวิทยา และการต้านอนุมูลอิสระของปลากะพงขาวen_US
dc.titleUtilization of fermented soybean meal by fungi Aspergillus niger in formulated diets on growth performances, haematological parameters and total antioxidant capacity in Asian seabass (Lates calcarifer Bloch, 1970)en_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record