การใช้ถั่วเหลืองหมักด้วยเชื้อรา Aspergillus niger ในอาหารผสมต่อการเจริญเติบโต ค่าโลหิตวิทยา และการต้านอนุมูลอิสระของปลากะพงขาว
Utilization of fermented soybean meal by fungi Aspergillus niger in formulated diets on growth performances, haematological parameters and total antioxidant capacity in Asian seabass (Lates calcarifer Bloch, 1970)
dc.contributor.author | Worawut Koedprang | วรวุฒิ เกิดปราง | en_US |
dc.contributor.author | Uton Charoendat | อุทร เจริญเดช | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-01-15T08:47:37Z | |
dc.date.available | 2021-01-15T08:47:37Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2018 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | เชื้อราท้องถิ่น | en_US |
dc.subject | ถั่วเหลืองป่นหมัก | en_US |
dc.subject | ปลากะพงขาว | en_US |
dc.subject | อนุมูลอิสระ | en_US |
dc.title | การใช้ถั่วเหลืองหมักด้วยเชื้อรา Aspergillus niger ในอาหารผสมต่อการเจริญเติบโต ค่าโลหิตวิทยา และการต้านอนุมูลอิสระของปลากะพงขาว | en_US |
dc.title | Utilization of fermented soybean meal by fungi Aspergillus niger in formulated diets on growth performances, haematological parameters and total antioxidant capacity in Asian seabass (Lates calcarifer Bloch, 1970) | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [130]
รายงานการวิจัย