• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาศึกษาทั่วไป
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาศึกษาทั่วไป
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

การใช้ถั่วเหลืองหมักด้วยเชื้อรา Aspergillus niger ในอาหารผสมต่อการเจริญเติบโต ค่าโลหิตวิทยา และการต้านอนุมูลอิสระของปลากะพงขาว

Utilization of fermented soybean meal by fungi Aspergillus niger in formulated diets on growth performances, haematological parameters and total antioxidant capacity in Asian seabass (Lates calcarifer Bloch, 1970)

Thumbnail
View/Open
Full Text (515.7Kb)
Date
2017
Author
Worawut Koedprang | วรวุฒิ เกิดปราง
Uton Charoendat | อุทร เจริญเดช
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2018
Collections
  • Research Reports [130]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV