• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Journal
  • วารสารวิจัย มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย
  • ปีที่ 8 ฉบับที่ 2 กรกฏาคม - ธันวาคม 2559
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Journal
  • วารสารวิจัย มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย
  • ปีที่ 8 ฉบับที่ 2 กรกฏาคม - ธันวาคม 2559
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ผลของน้ำมันทอดต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของขนมลา ในระหว่างการเก็บรักษาที่อุณหภูมิห้อง

Effect of Frying Oil on Quality Changes of Khanomla During Storage at Room Temperature

Thumbnail
View/Open
Full Text (1.475Mb)
Date
2016
Author
Amonrat Thanonkaew | อมรรัตน์ ถนนแก้ว
Pajaree Ruangklay | ปาจรีย์ เรืองคล้าย
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1200
Collections
  • ปีที่ 8 ฉบับที่ 2 กรกฏาคม - ธันวาคม 2559 [14]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV