Show simple item record

dc.contributor.authorPreeda Phumee | ปรีดา ภูมีen_US
dc.contributor.authorManoch Khumcharean | มาโนช ขำเจริญen_US
dc.contributor.authorWorawut Koedprang | วรวุฒิ เกิดปรางen_US
dc.date.accessioned2024-03-22T07:17:20Z
dc.date.available2024-03-22T07:17:20Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/4282
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectปลาตะกรับen_US
dc.subjectอาหารปลาen_US
dc.titleระดับโปรตีนและไขมันที่เหมาะสมในอาหารปลาตะกรับ (Scatophagus argus, Linnaeus, 1766)en_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record