• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาวิทยาศาสตร์ทางทะเลและสิ่งแวดล้อม
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาวิทยาศาสตร์ทางทะเลและสิ่งแวดล้อม
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

สภาวะที่เหมาะสมของการอบแห้งสาหร่ายพวงองุ่น (Caulerpa Lentillifera) ด้วยตู้อบลมร้อน (Hot Air Oven)

Optimal Condition of Sea Grapes (Caulerpa Lentillifera) Drying Using Hot Air Oven

Thumbnail
View/Open
FullText (9.837Mb)
Date
2020
Author
Natta Kachenpukdee | นัฏฐา คเชนทร์ภักดี
Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะแห
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3831
Collections
  • Research Reports [86]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV