• ไทย
    • English
  • ไทย 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Technology
  • สาขาวิทยาศาสตร์
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Technology
  • สาขาวิทยาศาสตร์
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ประยุกต์ใช้น้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดจากขิงผสมรวมกับน้ำมันถั่วเหลืองเพื่อให้ได้น้ำมันผสมที่มีองค์ประกอบของกรดไขมันที่เหมาะสมทางด้านโภชนาการและมีความคงตัวต่อการเก็บรักษา

Application of coconut oil with extracted ginger blends with soybean as blended oil with proper fatty acid composition for nutrition and have stability during storage

Thumbnail
View/Open
Text (304.9Kb)
Date
2014
Author
Pensri Penprapai | เพ็ญศรี เพ็ญประไพ
Suwanna Pholmai | สุวรรณา ผลใหม่
Boonruen Sunpetch | บุญเรือน สรรเพชร
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3614
Collections
  • Research Reports [86]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV