• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำและผลิตภัณฑ์ประมง
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำและผลิตภัณฑ์ประมง
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

สารอาหารและสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในผลิตภัณฑ์ที่ได้จากการแปรรูปสาหร่ายก้ามกุ้งแผ่น ที่ผ่านการไฮโตรไลเซท

Nutrients and bioactive compounds in Dried Seaweed Crispy products from hydrolyaed Edible freshwater algae,Kamkung

Thumbnail
View/Open
Full Text (23.60Mb)
Date
2020
Author
Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล
Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล
Wanninee Chankaew | วรรณิณี จันทร์แก้ว
Pongsri Pattanamanee | ผ่องศรี พัฒนมณี
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3459
Collections
  • Research Reports [87]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV