• ไทย
    • English
  • ไทย 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Liberal Arts
  • สาขาคหกรรมศาสตร์
  • Research Project
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Liberal Arts
  • สาขาคหกรรมศาสตร์
  • Research Project
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

การผลของความถี่คลื่นไมโครเวฟและระยะเวลาที่เหมาะสมต่อการอบในการผลิตเครื่องปรุงต้มยำเพื่อการส่งออก

Thumbnail
View/Open
Text (304.9Kb)
Date
2009
Author
Adisak Jitphusa | อดิศักดิ์ จิตภูษา
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3340
Collections
  • Research Project [33]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV