• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • College of Industrial Technology and Management
  • สาขาบริหารธุรกิจ
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • College of Industrial Technology and Management
  • สาขาบริหารธุรกิจ
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

แนวทางการพัฒนาผลิตภัณฑ์ปลาดุกร้าในเขต จังหวัดนครศรีธรรมราช เพื่อสร้างความได้เปรียบทางการแข่งขันที่ยั่งยืน

Guideline for Development of Fermented Catfish Product in Nakhon Si Tammarat to Create a Sustainable Competitive Advantage

Thumbnail
View/Open
Text (304.9Kb)
Date
2015
Author
Panida Rattanasupa | พนิดา รัตนสุภา
Jareeporn Chuajedton | จรีพร เชื้อเจ็ดตน
Supatra Khumhaeng | สุพัตรา คำแหง
Sittichai Nuansate | สิทธิชัย นวลเศรษฐ
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3143
Collections
  • Research Reports [55]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV