• ไทย
    • English
  • ไทย 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • สาขานวัตกรรมอาหารและการจัดการ
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • สาขานวัตกรรมอาหารและการจัดการ
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

การเสริมแคลเซียมจากเปลือกไข่ไก่ในผลิตภัณฑ์เนื้อ (ไส้กรอกเปรี้ยว)

Supplementation of Hen’s Egg Shell Based Calcium in Meat Products (Sai Krok Preaw)

Thumbnail
View/Open
Full Text (20.16Mb)
Date
2006
Author
Jareeporn Chuajedton | จรีพร เชื้อเจ็ดตน
Poonsub In-Sang | พูลทรัพย์ อินทร์สังข์
Weerapong Chiansong | วีรพงศ์ เชียรสงค์
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2882
Collections
  • Research Reports [65]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV