• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agriculture
  • สาขาวิทยาศาสตร์การเกษตร
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agriculture
  • สาขาวิทยาศาสตร์การเกษตร
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ความหลากหลายของสาหร่ายน้ำจืดกินได้ และศักยภาพของสาหร่ายสีแดง และ สีเขียวน้ำจืดเพื่อเป็นผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร ในพื้นที่ภาคใต้ฝั่งตะวันออกตอนบน

Diversity of Edible Freshwater Macroalgae and Potential of Red and Green Algae in Upper East Coast, Southern of Thailand for Nutraceutical Product

Thumbnail
View/Open
Full Text (40.76Mb)
Date
2017
Author
Wanninee Chankaew | วรรณิณี จันทร์แก้ว
Doungporn Amornlerdpison | ดวงพร อมรเลิศพิศาล
Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห
Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล
Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล
Jarin Poodngam | จรินทร์ พูดงาม
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2506
Collections
  • Research Reports [114]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV