• ไทย
    • English
  • ไทย 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • สาขานวัตกรรมอาหารและการจัดการ
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • สาขานวัตกรรมอาหารและการจัดการ
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

การศึกษาคุณภาพของไอศกรีมเสริมด้วยเยื่อหุ้มเมล็ดฟักข้าว

Study to the Quality of the Ice-cream Supplemented with the Aril of Gac Fruit (Momordica cochinchinensis (Lour.)Spreng.)

Thumbnail
View/Open
Full Text (14.68Mb)
Date
2015
Author
Pakamart Purinthrapibal | ผกามาส ปุรินทราภิบาล
Thip Boonlum | ทิพย์ บุญล้ำ
Supasit Chooklin | สุภาษิต ชูกลิ่น
Rungtip Jutamongkol | รุ่งทิพย์ จูฑะมงคล
Doungdeuan Songrit | ดวงเดือน สงฤทธิ์
Chalin Bunyadach | ชรินทร์ บุญยะเดช
Teerapong Muadsri | ธีระพงค์ หมวดศรี
Teerawat Suksai | ธีระวัฒน์ สุขใส
Tiraporn Panchan | ถิรพร ปานชัน
Phisradee Phutthakhun | พิศรดี พุทธคุณ
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2479
Collections
  • Research Reports [65]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV