• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • สาขานวัตกรรมอาหารและการจัดการ
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • สาขานวัตกรรมอาหารและการจัดการ
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

การศึกษาคุณสมบัติทางเคมี จุลินทรีย์ และคุณค่าทางโภชนาการของน้ำหวานต้นจาก

Physiological, Microbiological Characteristics and Nutritional Values of Nipa Palm (Nypa fruticans) Sap

Thumbnail
View/Open
Full Text (23.59Mb)
Date
2015
Author
Thanikan Thorasin | ธณิกานต์ ธรสินธุ์
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2477
Collections
  • Research Reports [65]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV