Show simple item record

Yield and harvesting maturity on nutritional value, bioactive compound of green Sangyod rice cultivation in upland areas

dc.contributor.authorWattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorNopparat Mahae | นพรัตน์ มะเหen_US
dc.contributor.authorPeerapong Puengyam | พีรพงษ์ พึ่งแย้มen_US
dc.date.accessioned2021-05-04T09:54:36Z
dc.date.available2021-05-04T09:54:36Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2358
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectคุณค่าทางโภชนาการen_US
dc.subjectสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพen_US
dc.subjectอายุเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectข้าวสังข์หยดen_US
dc.subjectbioactive compoundsen_US
dc.titleผลผลิตและอายุเก็บเกี่ยวที่เหมาะสมต่อคุณค่าทางโภชนาการ สารออก ฤทธิ์ทางชีวภาพของข้าวสังข์หยดที่ปลูกแบบธรรมชาติในพื้นที่นาดอนen_US
dc.titleYield and harvesting maturity on nutritional value, bioactive compound of green Sangyod rice cultivation in upland areasen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record