• ไทย
    • English
  • ไทย 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาวิทยาศาสตร์ทางทะเลและสิ่งแวดล้อม
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาวิทยาศาสตร์ทางทะเลและสิ่งแวดล้อม
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ผลของการแปรรูปต่อการเปลี่ยนแปลงปริมาณของสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในสาหร่ายพวงองุ่น (Caulerpa lentillifera)

Effects of processing to changing on bioactive compounds in the sea grapes (Caulerpa lentillifera)

Thumbnail
View/Open
Full Text (2.670Mb)
Date
2018
Author
Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล
Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล
Manoch Chamcharoen | มาโนช ขำเจริญ
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2351
Collections
  • Research Reports [86]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV