Show simple item record

Quality Change and Food safety and Quality of Hard Clam (Meretrix meretrix) Supply Chain of Trang Province

dc.contributor.authorSupraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดชen_US
dc.contributor.authorChutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริตen_US
dc.contributor.authorMalinee Chinnanon | มาลินี ฉินนานนท์en_US
dc.date.accessioned2021-05-03T12:32:20Z
dc.date.available2021-05-03T12:32:20Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2343
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectหอยตลับen_US
dc.subjectความปลอดภัยทางอาหารen_US
dc.subjectอันตรายทางชีวภาพen_US
dc.subjectอันตรายทางเคมีen_US
dc.subjectbiological hazarden_US
dc.subjectchemical hazarden_US
dc.titleการเปลี่ยนแปลงคุณภาพและความปลอดภัยของหอยตลับ (Meretrix meretrix) ตลอดห่วงโซ่การผลิตของจังหวัดตรังen_US
dc.titleQuality Change and Food safety and Quality of Hard Clam (Meretrix meretrix) Supply Chain of Trang Provinceen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record