• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำและผลิตภัณฑ์ประมง
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำและผลิตภัณฑ์ประมง
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

การพัฒนากระบวนการยืดอายุการเก็บรักษาเต้าเจี้ยวของวิสาหกิจชุมชน บ้านบนควน อำเภอนาโยง จังหวัดตรัง เพื่อความปลอดภัยในการบริโภค

Supplementation of synthesized organic acids in soybean paste fermentation for safety consumption of Ban Kwai Community Enterprise Group, Na Yong District Trang Province

Thumbnail
View/Open
Full Text (1.278Mb)
Date
2019
Author
Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต
Supraaewpan Lohalausanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช
Natta Kachenpukdee | นัฏฐา คเชนทร์ภักดี
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2330
Collections
  • Research Reports [87]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV