Show simple item record

The Ingredients development Nam - Phrik Sawan and time keeping

dc.contributor.authorChompunooch Somalee | ชมพูนุช โสมาลีย์en_US
dc.date.accessioned2021-01-18T02:00:21Z
dc.date.available2021-01-18T02:00:21Z
dc.date.issued2002
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2043
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์en_US
dc.subjectการแปรรูปอาหารen_US
dc.subjectการถนอมอาหารen_US
dc.subjectน้ำพริกปลาสวรรค์en_US
dc.titleการพัฒนาสูตรน้ำพริกปลาสวรรค์และอายุการเก็บรักษาen_US
dc.titleThe Ingredients development Nam - Phrik Sawan and time keepingen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record