Show simple item record

Appropriate proportion of fermented fish-offal powder for fish meal and soybean cake replacement in Read Tilapia feed

dc.contributor.authorWorawut Koedprang | วรวุฒิ เกิดปรางen_US
dc.contributor.authorPreeda Phumee | ปรีดา ภูมีen_US
dc.date.accessioned2021-01-14T02:34:35Z
dc.date.available2021-01-14T02:34:35Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1992
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectเศษปลาหมักen_US
dc.subjectปลาป่นen_US
dc.subjectอาหารปลานิลแดงen_US
dc.subjectปลานิลแดงen_US
dc.titleสัดส่วนเศษปลาหมักผงที่เหมาะสมในการทดแทนปลาป่นและกากถั่วเหลืองในอาหารปลานิลแดงen_US
dc.titleAppropriate proportion of fermented fish-offal powder for fish meal and soybean cake replacement in Read Tilapia feeden_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record