• ไทย
    • English
  • ไทย 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำและผลิตภัณฑ์ประมง
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำและผลิตภัณฑ์ประมง
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ผลของการเสริมกากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันในอาหารกุ้งก้ามกราม

The effects of palm kernel cake supplementation in giant freshwater Prawn (Macrobrachium rosenbergii) diets

Thumbnail
View/Open
Full Text (1.290Mb)
Date
2011
Author
Watthana Watthakun | วัฒนา วัฒนกุล
Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล
Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1984
Collections
  • Research Reports [87]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV