• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาศึกษาทั่วไป
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาศึกษาทั่วไป
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 132

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100

Communities or Collections matching your query

Research Reports [130]

รายงานการวิจัย

Research Project [0]

ปริญญานิพนธ์ (อนุญาตเฉพาะผู้ที่เข้าสู่ระบบเท่านั้น)

Items matching your query

Thumbnail

การพัฒนาคุณภาพผลิตภัณฑ์และยืดอายุการเก็บรักษาเครื่องแกงปักต์ใต้ เพื่อยกระดับมาตรฐานผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรมท้องถิ่น : กรณีศึกษา เคื่องแกงคั่วกลิ้งและเครื่องแกงส้มProducts Quality development and shelf life extension of Southern Curry Paste for improvement of Local Industry Product Standard : Case study of Roast Curry Paste and Sour Curry paste 

Chompunooch Somaree | ชมพูนุช โสมาลีย์​; Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช; Thawean Wittaya | เถวียน วิทยา; Supen Doungthong | สุเพ็ญ ด้วงทอง (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2008)
Thumbnail

อายุการเก็บเกี่ยวและการเก็บรักษาต่อคุณค่าทางโภชนาการบางประการของข้าวกล้องสังข์หยดปลอดสารพิษ และข้าวกล้องงอกHarvesting maturity and shelf life on some properties nutritional value of organic brown rice and germinated brown rice (Song yod) 

Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Watthana Watthakun | วัฒนา วัฒนกุล; Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห; Pitun Charoonrat | พิทูรย์ จรูญรัตน์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2008)
Thumbnail

การคัดเลือกเชื้อ Pediococcus spp. ที่แยกจากอาหารหมักพื้นบ้านภาคใต้ในการยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคติดต่อทางอาหารSelection of Pediococcus spp. isolated from Southern traditional fermented foods for the treatment of foodborne bacterial pathogens 

Chakhriya Chalad | ชาคริยา ฉลาด (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2009)
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารขบเคี้ยวที่มีส่วนผสมของแป้งสาคูและเนื้อปลาทูน่าDevelopment of Snack Food Product from Sago Starch and Tuna meat 

Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช; Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะแห (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2004)
Thumbnail

การใช้โปรตีนจากถั่วเหลืองเพื่อทดแทนเนื้อปลาในการผลิตลูกชิ้นปลาSubstitution of Fish meat with Real Soya in Fish ball 

Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2003)
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารจากแมงกะพรุนFood product development from Jelly fish 

Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช; Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2011)
Thumbnail

การทดลองใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันหมัก เพื่อลดต้นทุนค่าอาหารสำหรับการเลี้ยงปลากะพงขาวThe Experiment on Fermented Palm Kernel Cake to Diet Cost Reduction for Seabass (Lates calcarifer) Culture 

Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
Thumbnail

เปรียบเทียบสมบัติทางเคมี กายภาพ และสารอาหารของข้าวกล้องและข้าวนึ่งสังข์หยดที่ปลูกต่างพื้นที่Comparision the physicochemical properties and nutrients of Sangyod brown rice and parboiled rice in different growing areas 

Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Watthana Watthakun | วัฒนา วัฒนกุล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • . . .
  • 14

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล (16)Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช (14)Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห (10)Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต (9)Pongsri Patthanamanee | ผ่องศรี พัฒนมณี (9)Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล (9)Wannakorn Ponpichai | วรรณกร พลพิชัย (7)Donrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์ (6)Luksamee Vittaya | ลักษมี วิทยา (6)Malinee Chinnanon | มาลินี ฉินนานนท์ (6)... View MoreSubjectการถนอมอาหาร (11)นักศึกษา (9)การพัฒนาผลิตภัณฑ์ (6)คุณค่าทางโภชนาการ (6)การแปรรูปอาหาร (5)อนุมูลอิสระ (5)กระบวนการผลิต (4)สมรรถภาพทางกาย (4)อาหารสัตว์ (4)การเก็บรักษา (3)... View MoreDate Issued2020 - 2022 (18)2010 - 2019 (72)2000 - 2009 (40)Has File(s)Yes (130)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV