• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Liberal Arts
  • สาขาคหกรรมศาสตร์
  • Research Project
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Liberal Arts
  • สาขาคหกรรมศาสตร์
  • Research Project
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

การศึกษาผลของการใช้ผลิตภัณฑ์ถั่วเหลืองและเนยไขมันต่ำในเค้กผลไม้

The effect of using soybeen products and low-fat cheese in fruit cake

Thumbnail
View/Open
Full Text (14.51Mb)
Date
2012
Author
Pongthep Kertnat | พงษ์เทพ เกิดเนตร
Panyarad Luekhajon | ปัญญรัศม์ ลือขจร
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1545
Collections
  • Research Project [33]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV