• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำและผลิตภัณฑ์ประมง
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำและผลิตภัณฑ์ประมง
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 24

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

สารอาหารและสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในผลิตภัณฑ์ที่ได้จากการแปรรูปสาหร่ายก้ามกุ้งแผ่น ที่ผ่านการไฮโตรไลเซทNutrients and bioactive compounds in Dried Seaweed Crispy products from hydrolyaed Edible freshwater algae,Kamkung 

Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Wanninee Chankaew | วรรณิณี จันทร์แก้ว; Pongsri Pattanamanee | ผ่องศรี พัฒนมณี (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2020)
Thumbnail

ต้นทุนและผลตอบแทนจากการแปรรูปผลิตภัณฑ์ชุมชนปลาทะเล ในอำเภอ สิเกา จังหวัดตรัง 

Kannika Buatongrueng | กรรณิกา บัวทองเรือง; Jiratchaya Bunchuay | จิรัชญา บุญช่วย; Jantra Ui-eng | จันทรา อุ้ยเอ้ง; Supitchaya Boonkuer | ศุกพิชญาณ์ บุญเกื้อ; Sayamon Buddhamongkol | ศยมน พุทธมงคล; Chamaporn meechana | ฉมพร มีชนะ; Naras Khwantong | นเรศ ขวัญทอง; Sivawong Petjun | ศิววงศ์ เพชรจุล; Nutchanat Tupkrut | นุชนาถ ทับครุฑ; Duanrung Chooyruang | เดือนรุ่ง ช่วยเรือง (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2021)
Thumbnail

การออกแบบและพัฒนาทุ่นอัจฉริยะสำหรับติดตามคุณภาพน้ำเพื่อทำนายและแจ้งเตือนการเกิดปรากฏการณ์ปะการังฟอกขาวแบบเรียลไทม์ เพื่อสนับสนุนการท่องเที่ยวเชิงอนุรักษ์Design and development of smart weather alert system for support tourism in the area of Sikao, Trang 

Sayamon Buddhamongkol | ศยมน พุทธมงคล; Nikom Onsri | นิคม อ่อนสี; Pumin Inpan | ภูมินทร์ อินทร์แป้น; Naras Khwantong | นเรศ ขวัญทอง (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2020)
Thumbnail

การพัฒนาการตลาดผลิตภัณฑ์ชุมชนปลาทะเลในอำเภอสิเกา จังหวัดตรัง 

Kannika Buatongrueng | กรรณิกา บัวทองเรือง; Jiratchaya Bunchuay | จิรัชญา บุญช่วย; Jantra Ui-eng | จันทรา อุ้ยเอ้ง; Supitchaya Boonkuer | ศุกพิชญาณ์ บุญเกื้อ; Sayamon Buddhamongkol | ศยมน พุทธมงคล; Chamaporn meechana | ฉมพร มีชนะ; Naras Khwantong | นเรศ ขวัญทอง; Sivawong Petjun | ศิววงศ์ เพชรจุล; Nutchanat Tupkrut | นุชนาถ ทับครุฑ; Duanrung Chooyruang | เดือนรุ่ง ช่วยเรือง (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2020)
Thumbnail

สารอาหารและสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในผลิตภัณฑ์ที่ได้จากการแปรรูปสาหร่ายก้ามกุ้งแผ่น ที่ผ่านการไฮโดรไลเซทNutrients and bioactive compounds in dried seaweed crispy products from hydrolyzed edible freshwater algae, Kamkung 

Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Wanninee Chankaew | วรรณิณี จันทร์แก้ว; Pongsri Pattanamanee | ผ่องศรี พัฒนมณี (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2020)
Thumbnail

การใช้ฮอร์โมนสังเคราะห์ด้วยวิธีผสมอาหารเพื่อเหนี่ยวนำการวางไข่ของปลาซิวข้างขวานเล็ก (Trigonostigma espei) 

Uton Charoendat | อุทร เจริญเดช; Worawut Koedprang | วรวุฒิ เกิดปราง (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2021)
Thumbnail

การประยุกต์ใช้สารสกัดจากสาหร่ายก้ามกุ้ง (Chara corollina) ในการปรับปรุงคุณภาพสีเพื่อเพิ่มมูลค่าของกุ้งกุลาดำ 

Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Wanninee Chankaew | วรรณิณี จันทร์แก้ว (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2021)
Thumbnail

ผลของการใช้สาหร่ายไส้ไก่ (Ulva intestinalis Linnaeus) ทดแทนปลาสดในสูตรน้ำหมักชีวภาพต่อการเจริญเติบโต และคุณค่าทางโภชนาการของสาหร่ายพวงองุ่น 

Manoch Khamcharoen | มาโนช ขำเจริญ; Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต; Preeda keirdsuk | ปรีดา เกิดสุข (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2021)
Thumbnail

การใช้ประโยชน์จากน้ำต้มปูสดร่วมกับสาหร่ายก้ามกุ้งเป็นผลิตภัณฑ์ปรุงรส 

Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Pongsri Pattanamanee | ผ่องศรี พัฒนมณี (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2021)
Thumbnail

ประสิทธิภาพยีสต์โปรไบโอติกในการควบคุมเชื้อก่อโรคในกุ้งขาวแวนนาไม 

Chakhriya Chalad | ชาคริยา ฉลาด; Wikit Phinrub | วิกิจ ผินรับ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2021)
  • 1
  • 2
  • 3

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล (9)Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล (9)Kattinat Sakulsawasdipan | กัตตินาฏ สกุลสวัสดิพันธ์ (4)Pongsri Pattanamanee | ผ่องศรี พัฒนมณี (4)Supatcha Chooseangjaew | สุพัชชา ชูเสียงแจ้ว (4)Wanninee Chankaew | วรรณิณี จันทร์แก้ว (4)Naras Khwantong | นเรศ ขวัญทอง (3)Sayamon Buddhamongkol | ศยมน พุทธมงคล (3)Suwat Tanyaros | สุวัจน์ ธัญรส (3)Wikit Phinrub | วิกิจ ผินรับ (3)... View MoreSubjectกุ้งขาวแวนนาไม (3)หอยนางรม (3)การเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำ (2)การไฮโดรไลเซท (2)ชุมชนชายฝั่ง (2)น้ำนึ่งปลา (2)ผลิตภัณฑ์ชุมชน (2)สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ (2)สารอาหาร (2)สาหร่ายก้ามกุ้ง (C. corallina) (2)... View MoreDate Issued2021 (9)2022 (9)2020 (4)2023 (2)Has File(s)Yes (24)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV