Search
Now showing items 1-10 of 16
สารประกอบฟีนอลิก สารประกอบฟลาโวนอยด์ และฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดจากเสม็ดขาวและเสม็ดแดงPhenolics Contens, Flavonoids Contents and Antioxidant Activity of Melaleuca cajuputi and Syzygium gratum extracts
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
การประยุกต์ใช้สาหร่ายสีแดงน้้าจืดเป็นสารเร่งสีปลาทองApplication of Freshwater Red Alga, Caloglossa beccarii DeToni on Color Enhancement in Goldfish, Carassius auratus Linnaeus
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
ผลกระทบของโครงการคลองไทยต่อชาวประมงขนาดเล็ก ตำบลเขาไม้แก้ว อำเภอสิเกา จังหวัดตรังImpact of Klong Thai project to small-scale fisher in Kaomaikaew, Sikao, Trang
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
ระยะเวลาการเก็บรักษาข้าวเปลือก ต่อปริมาณไขมัน โปรตีน และสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในข้าวเก่าทับทิมชุมแพStorage times of stale Tub Tim Chumphae paddy rices to protein, fat content and bioactive compounds
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
การเปลี่ยนแปลงคุณภาพของไตปลาหมักในระหว่างกระบวนการหมักที่ลด ปริมาณเกลือโซเดียมคลอไรด์ร่วมกับกรดอินทรีย์และการพัฒนาเป็น ผลิตภัณฑ์ไตปลาพร้อมปรุงQuality Change of Taipla During Fermentation Period by Reducing Sodium Chloride Salt Content Incorporated Organic Acid and Ready to Cook Taipla Fermented Product Development
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
การใช้ไคโตซานจากแกนหมึกร่วมกับน้ำนึ่งปลาแมคเคอเรลเป็นสารเสริมการเจริญเติบโตในกุ้งทะเลเศรษฐกิจUsing of Squid Pen Chitosan and Mackerel Condensate Liquid for Growth substance in Economic Sea Shrimps
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
การตรวจคัดกรองทางพฤกษเคมีและการประเมินสารต้านอนุมูลอิสระจากสารสกัดใบและกิ่งฝาดดอกแดงPhytochemical Screening and Assessment of In Vitro Antioxidant Activities from Lumnitzera littorea Leaf and Twig Extract
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
การพัฒนากระบวนการยืดอายุการเก็บรักษาเต้าเจี้ยวของวิสาหกิจชุมชน บ้านบนควน อำเภอนาโยง จังหวัดตรัง เพื่อความปลอดภัยในการบริโภคSupplementation of synthesized organic acids in soybean paste fermentation for safety consumption of Ban Kwai Community Enterprise Group, Na Yong District Trang Province
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
ระบบแก้วิกฤตปัญหาขวดพลาสติกล้นโลกด้วยระบบเทคโนโลยีแบบออนไลน์:กรณีศึกษามหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย วิทยาเขตตรังSolving The Overflow Plastic Bottles Crisis with Online Technology: A Case Study of Rajamangala University of Technology Srivijaya, Trang Campus
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)