• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

การเปลี่ยนแปลงคุณภาพของไตปลาหมักในระหว่างกระบวนการหมักที่ลด ปริมาณเกลือโซเดียมคลอไรด์ร่วมกับกรดอินทรีย์และการพัฒนาเป็น ผลิตภัณฑ์ไตปลาพร้อมปรุงQuality Change of Taipla During Fermentation Period by Reducing Sodium Chloride Salt Content Incorporated Organic Acid and Ready to Cook Taipla Fermented Product Development 

Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช; Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต; Dumrong Lohalaksanadech | ดำรงค์ โลหะลักษณาเดช (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorChutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต (1)
Dumrong Lohalaksanadech | ดำรงค์ โลหะลักษณาเดช (1)
Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช (1)
Subjectกรดอินทรีย์ (1)กระบวนการหมัก (1)การถนอมอาหาร (1)โซเดียมคลอไรด์ (1)... View MoreDate Issued2019 (1)Has File(s)Yes (1)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV