• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-6 of 6

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารขบเคี้ยวที่มีส่วนผสมของแป้งสาคูและเนื้อปลาทูน่าDevelopment of Snack Food Product from Sago Starch and Tuna meat 

Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช; Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะแห (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2004)
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารพื้นบ้าน: ข้าวยำสมุนไพรทอดกึ่งสำเร็จรูปDevelopment of local food product: instant fried herbal Thai rice salad (Khao Yam) 

Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห; Darika Awapak | ดาริกา อวะภาค; Donrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารจากสัตว์น้ำที่มีมูลค่าต่ำDevelopment of fishery products from low value fish : processing, packaging and shelf life 

Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช; Pisan Sriket | พิศาล ศรีเกตุ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2006)
Thumbnail

การพัฒนาสูตรน้ำพริกปลาสวรรค์และอายุการเก็บรักษาThe Ingredients development Nam - Phrik Sawan and time keeping 

Chompunooch Somalee | ชมพูนุช โสมาลีย์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2002)
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์ปลาสีเสียดทอดพร้อมบริโภคและอายุการเก็บรักษา 

Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2008)
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์ผงโรยข้าว (ฟูริคาเกะ) จากหนังปลากะพงขาวทอดกรอบProduct Development of Rice Seasoning (Furikake) from Crispy Fried Seabass (Lates calcarifer) Skin 

Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห; Donrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์; Natta Kachenpukdee | นัฎฐา คเชนทร์ภักดี (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorDonrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์ (2)Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห (2)Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช (2)Chompunooch Somalee | ชมพูนุช โสมาลีย์ (1)Darika Awapak | ดาริกา อวะภาค (1)Natta Kachenpukdee | นัฎฐา คเชนทร์ภักดี (1)Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะแห (1)Pisan Sriket | พิศาล ศรีเกตุ (1)Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช (1)Subject
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ (6)
การถนอมอาหาร (2)local food (1)การยืดอายุการเก็บรักษาอาหาร (1)การเพิ่มมูลค่า (1)การแปรรูปอาหาร (1)ข้าวยำสมุนไพร (1)น้ำพริกปลาสวรรค์ (1)ปลาทูน่า (1)ปลาสีเสียด (1)... View MoreDate Issued2010 - 2019 (2)2002 - 2009 (4)Has File(s)Yes (6)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV