Search
Now showing items 1-4 of 4
การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารขบเคี้ยวที่มีส่วนผสมของแป้งสาคูและเนื้อปลาทูน่าDevelopment of Snack Food Product from Sago Starch and Tuna meat
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2004)
การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารจากสัตว์น้ำที่มีมูลค่าต่ำDevelopment of fishery products from low value fish : processing, packaging and shelf life
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2006)
การพัฒนาสูตรน้ำพริกปลาสวรรค์และอายุการเก็บรักษาThe Ingredients development Nam - Phrik Sawan and time keeping
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2002)
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ปลาสีเสียดทอดพร้อมบริโภคและอายุการเก็บรักษา
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2008)