• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Journal
  • วารสารวิจัย มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย
  • ปีที่ 8 ฉบับที่ 2 กรกฏาคม - ธันวาคม 2559
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Journal
  • วารสารวิจัย มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย
  • ปีที่ 8 ฉบับที่ 2 กรกฏาคม - ธันวาคม 2559
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ผลของวิธีการทำแห้งต่อคุณสมบัติทางเคมีกายภาพและฤทธิ์ต้าน อนุมูลอิสระของแป้งพรีเจลาติไนซ์จากรากบัวหลวง

Effect of Drying Methods on Physiochemical and Antioxidant Properties of Pre-gelatinized Flour from Lotus Root

Thumbnail
View/Open
Full Text (197.8Kb)
Date
2016
Author
Supasajee Jantanpatad | ศุภศจี จันทะปะทัด
Channarong Chomnawang | ชาญณรงค์ ชมนาวัง
Jirapun Huaisan | จิระพันธ์ ห้วยแสน
Nuduan Saraboot | หนูเดือน สาระบุตร
Kannika Huaisan | กรรณิการ์ ห้วยแสน
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1195
Collections
  • ปีที่ 8 ฉบับที่ 2 กรกฏาคม - ธันวาคม 2559 [14]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV