• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Technology
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Technology
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

ประยุกต์ใช้น้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดจากขิงผสมรวมกับน้ำมันถั่วเหลืองเพื่อให้ได้น้ำมันผสมที่มีองค์ประกอบของกรดไขมันที่เหมาะสมทางด้านโภชนาการและมีความคงตัวต่อการเก็บรักษาApplication of coconut oil with extracted ginger blends with soybean as blended oil with proper fatty acid composition for nutrition and have stability during storage 

Pensri Penprapai | เพ็ญศรี เพ็ญประไพ; Suwanna Pholmai | สุวรรณา ผลใหม่; Boonruen Sunpetch | บุญเรือน สรรเพชร (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2014)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorBoonruen Sunpetch | บุญเรือน สรรเพชร (1)Pensri Penprapai | เพ็ญศรี เพ็ญประไพ (1)Suwanna Pholmai | สุวรรณา ผลใหม่ (1)Subjectกรดไขมัน (1)
การเก็บรักษา (1)
น้ำมันถั่วเหลือง (1)
น้ำมันมะพร้าว (1)
... View MoreDate Issued
2014 (1)
Has File(s)Yes (1)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV