Search
Now showing items 1-9 of 9
การศึกษาและทำบริสุทธิ์เอนไซม์เปอร์ออกซิเดสบางส่วนจากเปลือกแตงโมและการประยุกต์ใช้ในการสลายสีย้อมStudy and Partial Purification of Peroxidase from Citrulluslanatusand Dye Decolorization Application
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
การประยุกต์ใช้น้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดจากขมิ้นชันบรรจุแคปซูลเจลาตินเป็นผลิตภัณฑ์เสริมอาหารApply coconut oil with extracted Curcuma longa Linn.inSoft Gelatin Capsule as supplementary
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
ความเป็นพิษต่อเซลล์และและฤทธิ์ทางชีวภาพของน้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดจากพืชวงศ์ขิงcytotoxic activity and biological activity of coconut oil with extractedfresh Zingiberaceae
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
การผลิตปุ๋ยชีวภาพนาโนจากกรด 5-อะมิโนลีวูลินิกที่จับกับไคโตซานเพื่อนำไปเพิ่มผลผลิตและคุณภาพข้าวหอมนิล (Oryza sativa L.) ในพื้นที่จำกัดThe Bio-Organic Nano Fertilizer 5-Aminolevulinic Acid Incorporated Chitosan to Increase Yield and Quality of Hom Nin Rice (Oryza sativa L.) in Limited Space
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
สารยับยั้งแอลฟากลูโคซิเดสจากใบมะม่วงหิมพานต์ Anacardium occidentale (Linn.)Glucosidase inhibitor from the leaves of cashew tree (Anacardium occidentale (Linn.)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การศึกษาฤทธิ์การยับยั้งแอลฟากลูโคซิเดสจากผักน้ำGlucosidase inhibitor formNasturtium officinaleR. Br. (Watercress)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
ฤทธิ์ในการยับยั้งแอลฟากลูโคซิเดสของส่วนสกัดจากผักสลัดน้ำ
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)